FAQ

FAQ

1. Moet ik een account hebben om te bestellen?

Nee, u kunt ook een bestelling als gast plaatsen. Maar er zijn enkele voordelen als u een account bij ons hebt:

Snel afrekenen proces
Bekijk eenvoudig uw bestelstatus en bestelgeschiedenis
Ontvang updates met details over onze nieuwe releases en speciale promoties

2. Welke betaalmethoden accepteert u?

We accepteren alle belangrijke creditcards (Visa, MasterCard, Discover, Amex) en PayPal -betalingen.

3. Hoe veilig is mijn online bestelling?

Wanneer u online koopt met uw creditcard, wordt al uw informatie ingevoerd in een SSL Secure Web Page. Uw informatie wordt vervolgens SSL-gecodeerd en rechtstreeks verzonden naar het netwerk van onze creditcardaanbieder, waar uw kaart en transactie zijn geautoriseerd en goedgekeurd. Uw creditcardgegevens worden niet opgeslagen op onze servers.

4. Zijn er wisselkoersen?

Al onze transacties zijn gevestigd in euro's. Als uw creditcard in een andere valuta is gebaseerd, wordt uw besteltotaal berekend in overeenstemming met de dagelijkse wisselkoers van de datum waarop uw kaartuitgever de transactie verwerkt.

5. Hoe stel ik mijn verzendadres in?

Aangezien onze website en service gebaseerd zijn op Engels, moet alle informatie die u hebt ingevoerd de Engelse invoermethode zijn, inclusief interpuncties. Als bepaalde letters van uw adres niet-Engelse letters bevatten, wordt u geadviseerd om in plaats daarvan de vergelijkbare Engelse te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld letter veranderen "?" naar "C".

6. Kan ik mijn verzendadres wijzigen na het plaatsen van een bestelling?

Houd er rekening mee dat uw verzendadres niet kan worden herzien nadat de bestelling is verwerkt of verzonden. Werk uw verzendadres op uw residentiële adres bij in plaats van uw vacatie -adres, omdat we niet weten hoe lang de douaneafdeling van de bestemming het pakket in de wacht staat.

7. Hoe lang duurt de verzending en hoe kan ik mijn pakket volgen?

De levertijd is gebaseerd op de verzendoptie die u hebt gekozen. Zodra de bestelling is verzonden, zullen we uw trackingnummer en trackingwebsite e -mailen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douaneafdeling in uw land.

8. Wat moet ik doen als ik items in mijn bestelling mis?

Als er nog iets ontbreekt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via service@puthands.com.

Als u nog steeds vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact met ons op via e -mail Service@puthands.com.