TERUGSTUURBELEID

Dank voor uw aankoop. Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u echter om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze aan ons retourneren. Zie hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.

GEEFT TERUG
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet u het product binnen 14 kalenderdagen na uw aankoop retourneren. Het product moet in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen en op geen enkele manier beschadigd zijn.

RETOURPROCES
Om een ​​artikel te retourneren, neemt u contact op met de klantenservice om een ​​retouradres te verkrijgen. Plaats het artikel na ontvangst van het adres veilig in de originele verpakking en [sluit uw aankoopbewijs bij].

Je retourzending is in sommige gevallen gratis. Als u een artikel retourneert en de reden voor retournering is niet het gevolg van een puthands.com-fout, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

TERUGBETALINGEN
Na ontvangst van uw retourzending en inspectie van de staat van uw artikel, zullen wij uw retourzending of omruiling verwerken. Houd rekening met ten minste 14 dagen na ontvangst van uw artikel om uw retourzending of omruiling te verwerken. Het kan 1-2 factureringscycli duren voordat terugbetalingen op uw creditcardafschrift verschijnen, afhankelijk van uw creditcardmaatschappij. We laten je per e-mail weten wanneer je retourzending is verwerkt.

UITZONDERINGEN
De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd of geruild worden:
bederfelijke artikelen
intimi
cadeaubonnen
aangepaste artikelen
digitale producten
Neem voor defecte of beschadigde producten contact met ons op via de onderstaande contactgegevens om een ​​terugbetaling of omruiling te regelen.

VRAGEN
Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via ons Support Center

Als de retourzending door de consument wordt veroorzaakt, moet de consument verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten. De specifieke vergoeding moet gebaseerd zijn op het expressbedrijf dat u kiest.

Indien door onze redenen de ontvangen goederen beschadigd of niet correct zijn en de consument daarom geen verzendkosten hoeft te dragen.